Vergadering Bree

Mooie [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch vergadering bij Bree

Als u een vergadering wilt plannen in de mooie omgeving van Bree, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestgelegenheid! Gespecialiseerd in onder andere evenementen zoals vergaderingen presenteert Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw vergadering een grandioos succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een schitterende plek omgeven door groen en natuur bij Bree, een supergemotiveerd team dat alles uitvoert om uw vergadering op en top toen doen verlopen, enz. In Bree en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een vergadering) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een vergadering in de buurt van Bree

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Bree en omstreken, met een groot terras met panoramazicht op de omliggende natuur, verlenen u de mogelijkheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw vergadering. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone panorama zijn onderdelen voor succesvolle vergaderingen. Bijkomende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje vrije natuur op korte afstand van Bree. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met vergaderingen in de buurt van Bree en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Stijlvolle zalen en topgastronomie voor een vergadering in stijl bij Bree

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het slagen van een vergadering. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Gekend in Bree en omstreken hebben wij qua gastronomie een stevig imago hoog te houden. Ofwel, de heerlijkste hapjes en drankjes voor de beste vergaderingen in de buurt van Bree en ver daarbuiten.

De ideale vergadering op maat dankzij de duidelijke communicatie

vergaderingen in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig overleg, tot in de puntjes uitgewerkt en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de beslissende elementen zijn om te komen tot grandioze en geweldige vergaderingen. Uw ideeën, believen en budget vormen het uitgangspunt voor iedere formule. Onze locatie bij Bree is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto snel bereikbaar. Voor uw gasten is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Veiligheid en comfort zijn onmisbaar bij een vergadering. Wanneer u nog extra vragen heeft over het organiseren van een vergadering in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om contact op te nemen. Met plezier zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Hotel Stiemerheide is een mooie locatie voor elk event in de buurt van Bree! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...