Vergadering Eindhoven

Fantastisch Vergadering nabij Eindhoven

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk vergadering bij Eindhoven

Als u een vergadering wilt plannen in de omgeving van Eindhoven, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Gespecialiseerd in onder meer events zoals vergaderingen verleent Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw vergadering een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een ideale ligging omsingeld door groen en natuur bij Eindhoven, een gemotiveerd team dat alles doet om uw vergadering vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Eindhoven en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een vergadering) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een vergadering in de buurt van Eindhoven

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Eindhoven en omstreken, met aangrenzend een immens terras met uitkijk op het omliggende groen, verlenen u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw vergadering. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend uitzicht zijn elementen voor succesvolle vergaderingen. Extra troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Eindhoven. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met vergaderingen in de buurt van Eindhoven en een overnachting in ons fraaie hotel.

Sierlijke zalen en een hoogstaande gastronomie voor een vergadering in stijl bij Eindhoven

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het verwezenlijken van een vergadering. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Bekend in Eindhoven en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomie ons aanzien hoog te houden. Ofwel, de beste drankjes en hapjes voor de beste vergaderingen in de buurt van Eindhoven en ver daarbuiten.

De perfecte vergadering op maat dankzij de sterke communicatie

vergaderingen in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig beraad, tot in de kleinste details uitgevoerd en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de cruciale elementen zijn om te komen tot grandioze en geweldige vergaderingen. Uw ideeën, wensen en budget vormen het fundament voor elke formule. Onze locatie bij Eindhoven is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen goed bereikbaar. Voor uw genodigden is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Veiligheid en comfort zijn onmisbaar bij een vergadering. Als u nog vragen heeft in verband met het organiseren van een vergadering in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een unieke plaats voor elk event bij Eindhoven! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...