Vergadering Genk

Mooie [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk vergadering bij Genk

Als u een vergadering wilt houden in de omgeving van Genk, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Gespecialiseerd in evenementen als vergaderingen biedt Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw vergadering een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een mooie plek omringd door een natuurrijke omgeving bij Genk, een enthousiast team dat alles in het werk stelt om uw vergadering vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Genk en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een vergadering) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een vergadering in de buurt van Genk

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Genk en omstreken, met een groot terras met zicht op het omliggende groen, bieden u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw vergadering. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het mooie uitzicht zijn ingrediënten voor succesvolle vergaderingen. Aanvullende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje groen op korte afstand van Genk. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met vergaderingen in de buurt van Genk en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Elegante zalen en een hoogstaande gastronomie voor een vergadering in stijl bij Genk

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het slagen van een vergadering. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Bekend in Genk en omstreken hebben wij qua culinaire excellentie ons imago hoog te houden. Samengevat, de heerlijkste hapjes en drankjes voor de beste vergaderingen in de buurt van Genk en ver daarbuiten.

De perfecte vergadering op maat dankzij de bedreven communicatie

vergaderingen in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet beraad, tot in de puntjes gepland en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de doorslaggevende ingrediënten zijn om te komen tot fantastische en geslaagde vergaderingen. Uw ideeën, wensen en budget vormen de basis voor iedere formule. Onze locatie bij Genk is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto gemakkelijk te bereiken. Voor uw gasten is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een vergadering. Indien u nog vragen heeft over het organiseren van een vergadering in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een mooie plaats voor elk event bij Genk! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...