Vergadering Hasselt

Prachtige [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch vergadering bij Hasselt

Als u een vergadering wilt geven in de buurt van Hasselt, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Met een expertise in evenementen zoals vergaderingen biedt Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw vergadering een fantastische ervaring te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een uitmuntende ligging omgeven door een natuurrijk gebied bij Hasselt, een gemotiveerd team dat alles doet om uw vergadering tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Hasselt en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een vergadering) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een vergadering in de buurt van Hasselt

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Hasselt en omstreken, met aangrenzend een immens terras met zicht op de omliggende natuur, verlenen u de mogelijkheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw vergadering. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze panorama zijn aspecten voor succesvolle vergaderingen. Extra troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje natuur op korte afstand van Hasselt. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met vergaderingen in de buurt van Hasselt en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Sierlijke zalen en een hoogstaande keuken voor een vergadering in stijl bij Hasselt

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het realiseren van een vergadering. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Vermaard in Hasselt en omstreken hebben wij qua culinaire excellentie ons aanzien hoog te houden. Samengevat, de beste hapjes en drankjes voor de beste vergaderingen in de buurt van Hasselt en ver daarbuiten.

Het beste vergadering op maat dankzij de sterke communicatie

vergaderingen in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de details uitgewerkt en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de cruciale elementen zijn om te komen tot geslaagde en fantastische vergaderingen. Uw ideeën, believen en budget vormen het beginsel voor elke formule. Onze locatie bij Hasselt is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen vlot bereikbaar. Voor uw genodigden is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een vergadering. Als u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een vergadering in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een prachtige plaats voor elk evenement in de buurt van Hasselt! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...