Vergadering Houthalen-Helchteren

Prachtig Vergadering nabij Houthalen-Helchteren

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch vergadering bij Houthalen-Helchteren

Als u een vergadering wilt houden in de mooie omgeving van Houthalen-Helchteren, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestgelegenheid! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals vergaderingen presenteert Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw vergadering een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een ideale locatie omgeven door een natuurrijk gebied bij Houthalen-Helchteren, een superenthousiast team dat alles voorziet om uw vergadering tot in de puntjes uit te werken, enz. In Houthalen-Helchteren en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een vergadering) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een vergadering in de buurt van Houthalen-Helchteren

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Houthalen-Helchteren en omstreken, met aangrenzend een immens terras met zicht op op de bosrijke omgeving, reiken u de kans uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw vergadering. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend panorama zijn aspecten voor succesvolle vergaderingen. Bijkomende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje groen op korte afstand van Houthalen-Helchteren. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met vergaderingen in de buurt van Houthalen-Helchteren en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een vergadering in stijl bij Houthalen-Helchteren

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het realiseren van een vergadering. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. Voor iedere prijscategorie bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Bekend in Houthalen-Helchteren en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire expertise ons imago hoog te houden. Ofwel, de heerlijkste drankjes en hapjes voor de beste vergaderingen in de buurt van Houthalen-Helchteren en ver daarbuiten.

Het volmaakste vergadering op maat dankzij de goede communicatie

vergaderingen in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig beraad, tot in de kleinste details uitgewerkt en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de doorslaggevende ingrediënten zijn om te komen tot grandioze en geweldige vergaderingen. Uw ideeën, wensen en budget vormen het beginsel voor elke formule. Onze locatie bij Houthalen-Helchteren is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto gemakkelijk bereikbaar. Voor uw genodigden is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Comfort en veiligheid zijn onontbeerlijk bij een vergadering. Als u nog bijkomende vragen heeft in verband met het organiseren van een vergadering in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een bijzondere locatie voor elk event in de buurt van Houthalen-Helchteren! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...