Vergadering Kinrooi

Prachtig Vergadering bij Kinrooi

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk vergadering bij Kinrooi

Als u een vergadering wilt organiseren in de buurt van Kinrooi, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Gespecialiseerd in onder meer events zoals vergaderingen verleent Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw vergadering een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een mooie ligging omgeven door groen en natuur bij Kinrooi, een gemotiveerd team dat alles doet om uw vergadering op en top toen doen verlopen, enz. In Kinrooi en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een vergadering) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een vergadering in de buurt van Kinrooi

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Kinrooi en omstreken, met een groot terras met uitkijk op de omliggende natuur, geven u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw vergadering. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende panorama zijn aspecten voor succesvolle vergaderingen. Aanvullende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Kinrooi. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met vergaderingen in de buurt van Kinrooi en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een vergadering in stijl bij Kinrooi

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het verwezenlijken van een vergadering. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Voor iedere prijsklasse bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Vermaard in Kinrooi en omstreken hebben wij qua gastronomie een stevig imago hoog te houden. Kortom, de heerlijkste hapjes en drankjes voor de beste vergaderingen in de buurt van Kinrooi en ver daarbuiten.

Het beste vergadering op maat dankzij de bedreven communicatie

vergaderingen in Stiemerheide worden samen met u, na grondig beraad, tot in de puntjes uitgevoerd en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de beslissende ingrediënten zijn om te komen tot grandioze en geweldige vergaderingen. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het uitgangspunt voor iedere formule. Onze locatie bij Kinrooi is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto zeer vlot te bereiken. Voor uw genodigden is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij een vergadering. Indien u nog bijkomende vragen heeft in verband met het organiseren van een vergadering in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een unieke plaats voor elk evenement in de buurt van Kinrooi! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...