Vergadering Limburg

Fantastisch Vergadering nabij Limburg

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk vergadering bij Limburg

Als u een vergadering wilt organiseren in de buurt van Limburg, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Gespecialiseerd in evenementen als vergaderingen verleent Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw vergadering een fantastisch succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een ideale locatie omgeven door een natuurrijk gebied bij Limburg, een supergemotiveerd team dat alles uitvoert om uw vergadering op en top toen doen verlopen, enz. In Limburg en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een vergadering) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een vergadering in de buurt van Limburg

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Limburg en omstreken, met aangrenzend een immens terras met panoramazicht op het omliggende groen, verlenen u de mogelijkheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw vergadering. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend uitzicht zijn aspecten voor succesvolle vergaderingen. Extra troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje groen op korte afstand van Limburg. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met vergaderingen in de buurt van Limburg en een overnachting in ons gezellige hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en een hoogstaande keuken voor een vergadering in stijl bij Limburg

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het slagen van een vergadering. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. Voor elke prijscategorie bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Vermaard in Limburg en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire excellentie een stevig imago hoog te houden. Samengevat, de beste drankjes en hapjes voor de beste vergaderingen in de buurt van Limburg en ver daarbuiten.

De ideale vergadering op maat dankzij de goede communicatie

vergaderingen in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig overleg, tot in de kleinste details uitgevoerd en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de beslissende elementen zijn om te komen tot geweldige en geslaagde vergaderingen. Uw ideeën, wensen en budget vormen het fundament voor iedere formule. Onze locatie bij Limburg is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen vlot bereikbaar. Voor uw gasten is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Veiligheid en comfort zijn onmisbaar bij een vergadering. Indien u nog vragen heeft over het organiseren van een vergadering in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om contact op te nemen. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een prachtige plaats voor elk event bij Limburg! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...