Vergadering Lommel

Mooie [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch vergadering bij Lommel

Als u een vergadering wilt houden in de mooie omgeving van Lommel, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Gespecialiseerd in onder meer events zoals vergaderingen biedt Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw vergadering een fantastische ervaring te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een schitterende locatie omgeven door groen en natuur bij Lommel, een gemotiveerd team dat alles in het werk stelt om uw vergadering tot in de puntjes uit te werken, enz. In Lommel en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een vergadering) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een vergadering in de buurt van Lommel

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Lommel en omstreken, met aangrenzend een immens terras met zicht op op de bosrijke omgeving, bieden u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw vergadering. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende uitzicht zijn onderdelen voor succesvolle vergaderingen. Aanvullende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Lommel. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met vergaderingen in de buurt van Lommel en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en een hoogstaande keuken voor een vergadering in stijl bij Lommel

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het slagen van een vergadering. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Beroemd in Lommel en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomische excellentie ons aanzien hoog te houden. Ofwel, de beste drankjes en hapjes voor de beste vergaderingen in de buurt van Lommel en ver daarbuiten.

Het beste vergadering op maat dankzij de duidelijke communicatie

vergaderingen in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet overleg, tot in de puntjes gepland en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de cruciale elementen zijn om te komen tot geweldige en geslaagde vergaderingen. Uw ideeën, wensen en budget vormen het beginsel voor elke formule. Onze locatie bij Lommel is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen snel bereikbaar. Voor uw genodigden is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Veiligheid en comfort zijn onmisbaar bij een vergadering. Indien u nog vragen heeft in verband met het organiseren van een vergadering in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een unieke locatie voor elk evenement bij Lommel! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...