Vergadering Maaseik

Uniek Vergadering bij Maaseik

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk vergadering bij Maaseik

Als u een vergadering wilt houden in de mooie omgeving van Maaseik, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Met een expertise in evenementen zoals vergaderingen heeft Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw vergadering een fantastisch succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een prachtige plek omringd door een natuurrijke omgeving bij Maaseik, een supergemotiveerd team dat alles in de strijd gooit om uw vergadering tot in de puntjes uit te werken, enz. In Maaseik en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een vergadering) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een vergadering in de buurt van Maaseik

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Maaseik en omstreken, met aangrenzend een groot terras met panoramazicht op het omliggende groen, reiken u de kans uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw vergadering. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende uitzicht zijn aspecten voor succesvolle vergaderingen. Bijkomende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje natuur op korte afstand van Maaseik. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met vergaderingen in de buurt van Maaseik en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Elegante zalen en een hoogstaande keuken voor een vergadering in stijl bij Maaseik

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het realiseren van een vergadering. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Voor iedere prijscategorie bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Beroemd in Maaseik en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire excellentie een stevig imago hoog te houden. Samengevat, de beste hapjes en drankjes voor de beste vergaderingen in de buurt van Maaseik en ver daarbuiten.

Het volmaakte vergadering op maat dankzij de duidelijke communicatie

vergaderingen in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet overleg, tot in de details uitgedacht en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de doorslaggevende ingrediënten zijn om te komen tot geslaagde en fantastische vergaderingen. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het fundament voor iedere formule. Onze locatie bij Maaseik is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto goed bereikbaar. Voor uw genodigden is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Veiligheid en comfort zijn belangrijk bij een vergadering. Wanneer u nog vragen heeft over het organiseren van een vergadering in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een prachtige locatie voor elk event in de buurt van Maaseik! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...