Vergadering Maasmechelen

Fantastisch Vergadering nabij Maasmechelen

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk vergadering bij Maasmechelen

Als u een vergadering wilt houden in de omgeving van Maasmechelen, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Gespecialiseerd in onder andere events zoals vergaderingen presenteert Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw vergadering een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een uitmuntende ligging omgeven door een oase van groen bij Maasmechelen, een superenthousiast team dat alles uitvoert om uw vergadering vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Maasmechelen en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een vergadering) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een vergadering in de buurt van Maasmechelen

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Maasmechelen en omstreken, met aanpalend een groot terras met uitzicht op de omliggende natuur, reiken u de mogelijkheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw vergadering. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende uitzicht zijn aspecten voor succesvolle vergaderingen. Aanvullende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje groen op korte afstand van Maasmechelen. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met vergaderingen in de buurt van Maasmechelen en een overnachting in ons gezellige hotel.

Elegante zalen en een hoogstaande gastronomie voor een vergadering in stijl bij Maasmechelen

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het welslagen van een vergadering. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. Voor elke prijsklasse bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Beroemd in Maasmechelen en omstreken hebben wij qua culinaire expertise ons imago hoog te houden. Samengevat, de heerlijkste hapjes en drankjes voor de beste vergaderingen in de buurt van Maasmechelen en ver daarbuiten.

De ideale vergadering op maat dankzij de bedreven communicatie

vergaderingen in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet overleg, tot in de details gepland en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de doorslaggevende ingrediënten zijn om te komen tot grandioze en geweldige vergaderingen. Uw ideeën, wensen en budget vormen het fundament voor iedere formule. Onze locatie bij Maasmechelen is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen snel te bereiken. Voor uw gasten is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Veiligheid en comfort zijn onmisbaar bij een vergadering. Als u nog extra vragen heeft over het organiseren van een vergadering in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een bijzondere locatie voor elk event bij Maasmechelen! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...