Vergadering Neerpelt

Mooie [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch vergadering bij Neerpelt

Als u een vergadering wilt geven in de mooie omgeving van Neerpelt, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestgelegenheid! Gespecialiseerd in onder andere events zoals vergaderingen heeft Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw vergadering een grandioos succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een ideale locatie omringd door een natuurrijke omgeving bij Neerpelt, een enthousiast team dat alles uitvoert om uw vergadering op en top toen doen verlopen, enz. In Neerpelt en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een vergadering) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een vergadering in de buurt van Neerpelt

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Neerpelt en omstreken, met aanpalend een groot terras met uitkijk op het omliggende groen, reiken u de mogelijkheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw vergadering. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze panorama zijn elementen voor succesvolle vergaderingen. Aanvullende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje natuur op korte afstand van Neerpelt. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met vergaderingen in de buurt van Neerpelt en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Sierlijke zalen en een hoogstaande gastronomie voor een vergadering in stijl bij Neerpelt

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het realiseren van een vergadering. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Vermaard in Neerpelt en omstreken hebben wij qua gastronomische excellentie ons imago hoog te houden. Ofwel, de heerlijkste spijzen en dranken voor de beste vergaderingen in de buurt van Neerpelt en ver daarbuiten.

Het beste vergadering op maat dankzij de sterke communicatie

vergaderingen in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet beraad, tot in de kleinste details uitgewerkt en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de cruciale ingrediënten zijn om te komen tot fantastische en geslaagde vergaderingen. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het uitgangspunt voor iedere formule. Onze locatie bij Neerpelt is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen eenvoudig bereikbaar. Voor uw genodigden is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Veiligheid en comfort zijn belangrijk bij een vergadering. Wanneer u nog vragen heeft over het organiseren van een vergadering in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een mooie plaats voor elk event bij Neerpelt! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...