Vergadering Opglabbeek

Mooie [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch vergadering bij Opglabbeek

Als u een vergadering wilt houden in de buurt van Opglabbeek, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Met een expertise in evenementen zoals vergaderingen heeft Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw vergadering een grandioos succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een schitterende ligging omgeven door groen en natuur bij Opglabbeek, een gemotiveerd team dat alles doet om uw vergadering tot in de puntjes uit te werken, enz. In Opglabbeek en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een vergadering) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een vergadering in de buurt van Opglabbeek

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Opglabbeek en omstreken, met aangrenzend een groot terras met panoramazicht op op de bosrijke omgeving, verlenen u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw vergadering. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende panorama zijn aspecten voor succesvolle vergaderingen. Bijkomende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje natuur op korte afstand van Opglabbeek. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met vergaderingen in de buurt van Opglabbeek en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Elegante zalen en een hoogstaande gastronomie voor een vergadering in stijl bij Opglabbeek

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het tot stand brengen van een vergadering. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Gekend in Opglabbeek en omstreken hebben wij qua gastronomie ons aanzien hoog te houden. Kortom, de lekkerste drankjes en hapjes voor de beste vergaderingen in de buurt van Opglabbeek en ver daarbuiten.

De perfecte vergadering op maat dankzij de goede communicatie

vergaderingen in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de details gepland en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de fundamentele elementen zijn om te komen tot grandioze en geweldige vergaderingen. Uw ideeën, wensen en budget vormen het beginsel voor iedere formule. Onze locatie bij Opglabbeek is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen vlot te bereiken. Voor uw gasten is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een vergadering. Wanneer u nog extra vragen heeft in verband met het organiseren van een vergadering in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een prachtige plaats voor elk evenement bij Opglabbeek! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...