Vergadering Peer

Leuke [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch vergadering bij Peer

Als u een vergadering wilt houden in de buurt van Peer, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestgelegenheid! Toegespitst op events zoals vergaderingen verleent Hotel Stiemerheide al wat vereist is om van uw vergadering een grandioos succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een schitterende plek omgeven door groen en natuur bij Peer, een enthousiast team dat alles in de strijd gooit om uw vergadering tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Peer en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een vergadering) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een vergadering in de buurt van Peer

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Peer en omstreken, met aangrenzend een immens terras met uitzicht op de omliggende natuur, verlenen u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw vergadering. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende panorama zijn ingrediënten voor succesvolle vergaderingen. Bijkomende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Peer. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met vergaderingen in de buurt van Peer en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en topgastronomie voor een vergadering in stijl bij Peer

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het verwezenlijken van een vergadering. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. Voor iedere prijscategorie bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Gekend in Peer en omstreken hebben wij qua gastronomische excellentie ons aanzien hoog te houden. Kortom, de heerlijkste drankjes en hapjes voor de beste vergaderingen in de buurt van Peer en ver daarbuiten.

De ideale vergadering op maat dankzij de duidelijke communicatie

vergaderingen in Stiemerheide worden samen met u, na grondig beraad, tot in de kleinste details uitgevoerd en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de cruciale elementen zijn om te komen tot geslaagde en fantastische vergaderingen. Uw ideeën, believen en budget vormen de basis voor elke formule. Onze locatie bij Peer is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen goed bereikbaar. Voor uw gasten is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Veiligheid en comfort zijn onmisbaar bij een vergadering. Indien u nog vragen heeft over het organiseren van een vergadering in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een fantastische locatie voor elk evenement in de buurt van Peer! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...