Vergadering Roermond

Mooi Vergadering nabij Roermond

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk vergadering bij Roermond

Als u een vergadering wilt houden in de buurt van Roermond, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals vergaderingen verleent Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw vergadering een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een mooie plek omgeven door een oase van groen bij Roermond, een gemotiveerd team dat alles voorziet om uw vergadering op en top toen doen verlopen, enz. In Roermond en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een vergadering) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een vergadering in de buurt van Roermond

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Roermond en omstreken, met aangrenzend een immens terras met zicht op de omliggende natuur, geven u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw vergadering. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend uitzicht zijn elementen voor succesvolle vergaderingen. Aanvullende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje natuur op korte afstand van Roermond. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met vergaderingen in de buurt van Roermond en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een vergadering in stijl bij Roermond

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het slagen van een vergadering. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Bekend in Roermond en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire excellentie een stevig imago hoog te houden. Samengevat, de beste drankjes en hapjes voor de beste vergaderingen in de buurt van Roermond en ver daarbuiten.

Het volmaakte vergadering op maat dankzij de bedreven communicatie

vergaderingen in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig beraad, tot in de kleinste details uitgedacht en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de cruciale ingrediënten zijn om te komen tot fantastische en geslaagde vergaderingen. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het beginsel voor iedere formule. Onze locatie bij Roermond is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto snel te bereiken. Voor uw gasten is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Veiligheid en comfort zijn onontbeerlijk bij een vergadering. Als u nog vragen heeft over het organiseren van een vergadering in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om informatie in te winnen. Met plezier zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Hotel Stiemerheide is een fantastische locatie voor elk event bij Roermond! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...