Vergadering Valkenswaard

Prachtige [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk vergadering bij Valkenswaard

Als u een vergadering wilt geven in de omgeving van Valkenswaard, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestgelegenheid! Gespecialiseerd in onder andere evenementen zoals vergaderingen presenteert Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw vergadering een fantastisch succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een uitmuntende plek omringd door een natuurrijke omgeving bij Valkenswaard, een supergemotiveerd team dat alles in de strijd gooit om uw vergadering tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Valkenswaard en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een vergadering) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een vergadering in de buurt van Valkenswaard

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Valkenswaard en omstreken, met aanliggend een groot terras met uitkijk op de omliggende natuur, verlenen u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw vergadering. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend panorama zijn onderdelen voor succesvolle vergaderingen. Bijkomende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Valkenswaard. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met vergaderingen in de buurt van Valkenswaard en een overnachting in ons fraaie hotel.

Sierlijke zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een vergadering in stijl bij Valkenswaard

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het slagen van een vergadering. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. Voor iedere prijsklasse bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Vermaard in Valkenswaard en omstreken hebben wij qua culinaire expertise ons aanzien hoog te houden. Kortom, de lekkerste hapjes en drankjes voor de beste vergaderingen in de buurt van Valkenswaard en ver daarbuiten.

Het volmaakste vergadering op maat dankzij de sterke communicatie

vergaderingen in Stiemerheide worden samen met u, na grondig beraad, tot in de details uitgewerkt en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de beslissende ingrediënten zijn om te komen tot fantastische en geslaagde vergaderingen. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het beginsel voor iedere formule. Onze locatie bij Valkenswaard is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen zeer vlot te bereiken. Voor uw genodigden is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Veiligheid en comfort zijn onontbeerlijk bij een vergadering. Wanneer u nog extra vragen heeft over het organiseren van een vergadering in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij staan u graag te woord.

Hotel Stiemerheide is een unieke plaats voor elk event in de buurt van Valkenswaard! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...