Vergadering Weert

Leuk Vergadering nabij Weert

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk vergadering bij Weert

Als u een vergadering wilt houden in de omgeving van Weert, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Gespecialiseerd in evenementen als vergaderingen presenteert Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw vergadering een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een uitmuntende locatie omgeven door groen en natuur bij Weert, een superenthousiast team dat alles in het werk stelt om uw vergadering tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Weert en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een vergadering) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een vergadering in de buurt van Weert

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Weert en omstreken, met aangrenzend een groot terras met uitkijk op de omliggende natuur, verlenen u de kans uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw vergadering. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het mooie uitzicht zijn ingrediënten voor succesvolle vergaderingen. Bijkomende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje groen op korte afstand van Weert. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met vergaderingen in de buurt van Weert en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Sierlijke zalen en topgastronomie voor een vergadering in stijl bij Weert

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het realiseren van een vergadering. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Gekend in Weert en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomie ons aanzien hoog te houden. Samengevat, de heerlijkste drankjes en hapjes voor de beste vergaderingen in de buurt van Weert en ver daarbuiten.

Het volmaakste vergadering op maat dankzij de bedreven communicatie

vergaderingen in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig beraad, tot in de puntjes uitgevoerd en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de doorslaggevende elementen zijn om te komen tot geweldige en geslaagde vergaderingen. Uw ideeën, wensen en budget vormen de basis voor iedere formule. Onze locatie bij Weert is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen eenvoudig te bereiken. Voor uw gasten is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij een vergadering. Indien u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een vergadering in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een prachtige locatie voor elk event bij Weert! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...