Vergadering Zonhoven

Prachtige [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch vergadering bij Zonhoven

Als u een vergadering wilt plannen in de omgeving van Zonhoven, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Gespecialiseerd in onder meer events zoals vergaderingen heeft Hotel Stiemerheide al wat vereist is om van uw vergadering een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een uitmuntende ligging omgeven door groen en natuur bij Zonhoven, een enthousiast team dat alles in de strijd gooit om uw vergadering op en top toen doen verlopen, enz. In Zonhoven en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een vergadering) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een vergadering in de buurt van Zonhoven

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Zonhoven en omstreken, met aangrenzend een groot terras met uitkijk op de omliggende natuur, geven u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw vergadering. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende uitzicht zijn elementen voor succesvolle vergaderingen. Extra troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje groen op korte afstand van Zonhoven. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met vergaderingen in de buurt van Zonhoven en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Stijlvolle zalen en een hoogstaande keuken voor een vergadering in stijl bij Zonhoven

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het slagen van een vergadering. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Vermaard in Zonhoven en omstreken hebben wij qua gastronomie ons aanzien hoog te houden. Kortom, de heerlijkste hapjes en drankjes voor de beste vergaderingen in de buurt van Zonhoven en ver daarbuiten.

De ideale vergadering op maat dankzij de bedreven communicatie

vergaderingen in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet overleg, tot in de kleinste details uitgedacht en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de fundamentele elementen zijn om te komen tot fantastische en geslaagde vergaderingen. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het beginsel voor elke formule. Onze locatie bij Zonhoven is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen eenvoudig te bereiken. Voor uw genodigden is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Comfort en veiligheid zijn onontbeerlijk bij een vergadering. Wanneer u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een vergadering in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een prachtige locatie voor elk event bij Zonhoven! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...