Verjaardagsfeest Beringen

Prachtige [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk verjaardagsfeest bij Beringen

Als u een verjaardagsfeest wilt organiseren in de buurt van Beringen, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Toegespitst op evenementen zoals verjaardagsfeesten verleent Hotel Stiemerheide al wat vereist is om van uw verjaardagsfeest een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een mooie plek omgeven door een natuurrijk gebied bij Beringen, een supergemotiveerd team dat alles in de strijd gooit om uw verjaardagsfeest vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Beringen en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een verjaardagsfeest) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een verjaardagsfeest in de buurt van Beringen

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Beringen en omstreken, met aanpalend een groot terras met panoramazicht op het omliggende groen, verlenen u de gelegenheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw verjaardagsfeest. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone panorama zijn onderdelen voor succesvolle verjaardagsfeesten. Extra troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje groen op korte afstand van Beringen. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met verjaardagsfeesten in de buurt van Beringen en een overnachting in ons fraaie hotel.

Sierlijke zalen en een hoogstaande gastronomie voor een verjaardagsfeest in stijl bij Beringen

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het verwezenlijken van een verjaardagsfeest. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Voor iedere prijscategorie bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Vermaard in Beringen en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire excellentie ons imago hoog te houden. Samengevat, de lekkerste drankjes en hapjes voor de beste verjaardagsfeesten in de buurt van Beringen en ver daarbuiten.

Het volmaakte verjaardagsfeest op maat dankzij de bedreven communicatie

verjaardagsfeesten in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig overleg, tot in de details uitgevoerd en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de cruciale ingrediënten zijn om te komen tot fantastische en geslaagde verjaardagsfeesten. Uw ideeën, believen en budget vormen het beginsel voor iedere formule. Onze locatie bij Beringen is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto eenvoudig bereikbaar. Voor uw gasten is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij een verjaardagsfeest. Als u nog extra vragen heeft over het organiseren van een verjaardagsfeest in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een fantastische plaats voor elk evenement in de buurt van Beringen! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...