Verjaardagsfeest Bocholt

Fantastische [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch verjaardagsfeest bij Bocholt

Als u een verjaardagsfeest wilt geven in de mooie omgeving van Bocholt, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Gespecialiseerd in onder meer events zoals verjaardagsfeesten biedt Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw verjaardagsfeest een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een schitterende locatie omgeven door een natuurrijk gebied bij Bocholt, een enthousiast team dat alles uitvoert om uw verjaardagsfeest vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Bocholt en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een verjaardagsfeest) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een verjaardagsfeest in de buurt van Bocholt

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Bocholt en omstreken, met een groot terras met uitzicht op het omliggende groen, geven u de mogelijkheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw verjaardagsfeest. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het mooie uitzicht zijn onderdelen voor succesvolle verjaardagsfeesten. Aanvullende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje groen op korte afstand van Bocholt. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met verjaardagsfeesten in de buurt van Bocholt en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Elegante zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een verjaardagsfeest in stijl bij Bocholt

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het verwezenlijken van een verjaardagsfeest. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Bekend in Bocholt en omstreken hebben wij qua gastronomie ons imago hoog te houden. Ofwel, de beste spijzen en dranken voor de beste verjaardagsfeesten in de buurt van Bocholt en ver daarbuiten.

Het volmaakste verjaardagsfeest op maat dankzij de bedreven communicatie

verjaardagsfeesten in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig beraad, tot in de details uitgevoerd en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de doorslaggevende elementen zijn om te komen tot fantastische en geslaagde verjaardagsfeesten. Uw ideeën, wensen en budget vormen de basis voor elke formule. Onze locatie bij Bocholt is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen goed bereikbaar. Voor uw gasten is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Veiligheid en comfort zijn onmisbaar bij een verjaardagsfeest. Wanneer u nog bijkomende vragen heeft in verband met het organiseren van een verjaardagsfeest in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een mooie plaats voor elk event in de buurt van Bocholt! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...