Verjaardagsfeest Bree

Mooie [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch verjaardagsfeest bij Bree

Als u een verjaardagsfeest wilt geven in de omgeving van Bree, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals verjaardagsfeesten presenteert Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw verjaardagsfeest een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een ideale locatie omgeven door een natuurrijk gebied bij Bree, een enthousiast team dat alles uitvoert om uw verjaardagsfeest vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Bree en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een verjaardagsfeest) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een verjaardagsfeest in de buurt van Bree

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Bree en omstreken, met een groot terras met panoramazicht op het omliggende groen, reiken u de mogelijkheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw verjaardagsfeest. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend panorama zijn elementen voor succesvolle verjaardagsfeesten. Extra troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje natuur op korte afstand van Bree. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met verjaardagsfeesten in de buurt van Bree en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en een hoogstaande keuken voor een verjaardagsfeest in stijl bij Bree

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het verwezenlijken van een verjaardagsfeest. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Beroemd in Bree en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire expertise een stevig imago hoog te houden. Kortom, de beste spijzen en dranken voor de beste verjaardagsfeesten in de buurt van Bree en ver daarbuiten.

De ideale verjaardagsfeest op maat dankzij de bedreven communicatie

verjaardagsfeesten in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet beraad, tot in de details uitgedacht en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de cruciale ingrediënten zijn om te komen tot geslaagde en fantastische verjaardagsfeesten. Uw ideeën, wensen en budget vormen de basis voor iedere formule. Onze locatie bij Bree is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto snel te bereiken. Voor uw gasten is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Comfort en veiligheid zijn onontbeerlijk bij een verjaardagsfeest. Indien u nog extra vragen heeft over het organiseren van een verjaardagsfeest in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een bijzondere plaats voor elk event bij Bree! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...