Verjaardagsfeest Eindhoven

Uniek Verjaardagsfeest bij Eindhoven

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch verjaardagsfeest bij Eindhoven

Als u een verjaardagsfeest wilt plannen in de omgeving van Eindhoven, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestgelegenheid! Toegespitst op events zoals verjaardagsfeesten presenteert Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw verjaardagsfeest een grandioos succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een prachtige plek omgeven door groen en natuur bij Eindhoven, een gemotiveerd team dat alles in de strijd gooit om uw verjaardagsfeest tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Eindhoven en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een verjaardagsfeest) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een verjaardagsfeest in de buurt van Eindhoven

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Eindhoven en omstreken, met een groot terras met zicht op op de bosrijke omgeving, verlenen u de mogelijkheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw verjaardagsfeest. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze uitzicht zijn elementen voor succesvolle verjaardagsfeesten. Extra troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Eindhoven. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met verjaardagsfeesten in de buurt van Eindhoven en een overnachting in ons fraaie hotel.

Sierlijke zalen en een hoogstaande keuken voor een verjaardagsfeest in stijl bij Eindhoven

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het tot stand brengen van een verjaardagsfeest. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. In elke prijsklasse kanu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Vermaard in Eindhoven en omstreken hebben wij qua gastronomie een stevig imago hoog te houden. Ofwel, de lekkerste spijzen en dranken voor de beste verjaardagsfeesten in de buurt van Eindhoven en ver daarbuiten.

Het beste verjaardagsfeest op maat dankzij de duidelijke communicatie

verjaardagsfeesten in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig beraad, tot in de puntjes uitgedacht en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de beslissende ingrediënten zijn om te komen tot fantastische en geslaagde verjaardagsfeesten. Uw ideeën, believen en budget vormen het beginsel voor iedere formule. Onze locatie bij Eindhoven is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto goed bereikbaar. Voor uw gasten is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een verjaardagsfeest. Indien u nog extra vragen heeft in verband met het organiseren van een verjaardagsfeest in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een bijzondere plaats voor elk evenement in de buurt van Eindhoven! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...