Verjaardagsfeest Genk

Fantastisch Verjaardagsfeest bij Genk

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch verjaardagsfeest bij Genk

Als u een verjaardagsfeest wilt plannen in de omgeving van Genk, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals verjaardagsfeesten biedt Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw verjaardagsfeest een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een schitterende plek omgeven door een natuurrijk gebied bij Genk, een gemotiveerd team dat alles in het werk stelt om uw verjaardagsfeest tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Genk en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een verjaardagsfeest) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een verjaardagsfeest in de buurt van Genk

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Genk en omstreken, met aangrenzend een groot terras met panoramazicht op de omliggende natuur, verlenen u de gelegenheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw verjaardagsfeest. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone uitzicht zijn ingrediënten voor succesvolle verjaardagsfeesten. Bijkomende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje groen op korte afstand van Genk. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met verjaardagsfeesten in de buurt van Genk en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Stijlvolle zalen en topgastronomie voor een verjaardagsfeest in stijl bij Genk

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het tot stand brengen van een verjaardagsfeest. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Gekend in Genk en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire expertise ons aanzien hoog te houden. Kortom, de heerlijkste drankjes en hapjes voor de beste verjaardagsfeesten in de buurt van Genk en ver daarbuiten.

De perfecte verjaardagsfeest op maat dankzij de duidelijke communicatie

verjaardagsfeesten in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de details uitgedacht en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de fundamentele elementen zijn om te komen tot geweldige en geslaagde verjaardagsfeesten. Uw ideeën, wensen en budget vormen de basis voor iedere formule. Onze locatie bij Genk is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen gemakkelijk bereikbaar. Voor uw genodigden is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Veiligheid en comfort zijn onmisbaar bij een verjaardagsfeest. Als u nog vragen heeft over het organiseren van een verjaardagsfeest in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij staan u graag te woord.

Hotel Stiemerheide is een mooie plaats voor elk evenement in de buurt van Genk! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...