Verjaardagsfeest Hasselt

Uniek Verjaardagsfeest nabij Hasselt

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk verjaardagsfeest bij Hasselt

Als u een verjaardagsfeest wilt geven in de mooie omgeving van Hasselt, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Gespecialiseerd in onder meer evenementen zoals verjaardagsfeesten biedt Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw verjaardagsfeest een grandioos succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een ideale ligging omringd door een natuurrijke omgeving bij Hasselt, een gemotiveerd team dat alles in de strijd gooit om uw verjaardagsfeest vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Hasselt en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een verjaardagsfeest) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een verjaardagsfeest in de buurt van Hasselt

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Hasselt en omstreken, met een groot terras met panoramazicht op de omliggende natuur, reiken u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw verjaardagsfeest. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende panorama zijn aspecten voor succesvolle verjaardagsfeesten. Aanvullende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje vrije natuur op korte afstand van Hasselt. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met verjaardagsfeesten in de buurt van Hasselt en een overnachting in ons fraaie hotel.

Elegante zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een verjaardagsfeest in stijl bij Hasselt

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het tot stand brengen van een verjaardagsfeest. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. In elke prijsklasse kanu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Gekend in Hasselt en omstreken hebben wij qua gastronomische excellentie ons aanzien hoog te houden. Samengevat, de beste hapjes en drankjes voor de beste verjaardagsfeesten in de buurt van Hasselt en ver daarbuiten.

De perfecte verjaardagsfeest op maat dankzij de duidelijke communicatie

verjaardagsfeesten in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig overleg, tot in de details gepland en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de fundamentele elementen zijn om te komen tot fantastische en geslaagde verjaardagsfeesten. Uw ideeën, believen en budget vormen het uitgangspunt voor iedere formule. Onze locatie bij Hasselt is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto zeer vlot te bereiken. Voor uw gasten is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een verjaardagsfeest. Indien u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een verjaardagsfeest in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een bijzondere locatie voor elk evenement in de buurt van Hasselt! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...