Verjaardagsfeest Houthalen-Helchteren

Fantastisch Verjaardagsfeest bij Houthalen-Helchteren

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch verjaardagsfeest bij Houthalen-Helchteren

Als u een verjaardagsfeest wilt organiseren in de omgeving van Houthalen-Helchteren, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestgelegenheid! Gespecialiseerd in onder meer evenementen zoals verjaardagsfeesten presenteert Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw verjaardagsfeest een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een schitterende locatie omgeven door een oase van groen bij Houthalen-Helchteren, een supergemotiveerd team dat alles in het werk stelt om uw verjaardagsfeest tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Houthalen-Helchteren en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een verjaardagsfeest) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een verjaardagsfeest in de buurt van Houthalen-Helchteren

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Houthalen-Helchteren en omstreken, met een groot terras met uitzicht op op de bosrijke omgeving, verlenen u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw verjaardagsfeest. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend panorama zijn ingrediënten voor succesvolle verjaardagsfeesten. Extra troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Houthalen-Helchteren. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met verjaardagsfeesten in de buurt van Houthalen-Helchteren en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Elegante zalen en topgastronomie voor een verjaardagsfeest in stijl bij Houthalen-Helchteren

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het realiseren van een verjaardagsfeest. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Vermaard in Houthalen-Helchteren en omstreken hebben wij qua gastronomie een stevig imago hoog te houden. Kortom, de beste spijzen en dranken voor de beste verjaardagsfeesten in de buurt van Houthalen-Helchteren en ver daarbuiten.

De perfecte verjaardagsfeest op maat dankzij de sterke communicatie

verjaardagsfeesten in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet beraad, tot in de kleinste details uitgewerkt en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de fundamentele elementen zijn om te komen tot grandioze en geweldige verjaardagsfeesten. Uw ideeën, wensen en budget vormen de basis voor iedere formule. Onze locatie bij Houthalen-Helchteren is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen zeer vlot te bereiken. Voor uw gasten is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Veiligheid en comfort zijn belangrijk bij een verjaardagsfeest. Indien u nog extra vragen heeft over het organiseren van een verjaardagsfeest in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een mooie locatie voor elk evenement in de buurt van Houthalen-Helchteren! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...