Verjaardagsfeest Kinrooi

Fantastisch Verjaardagsfeest nabij Kinrooi

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch verjaardagsfeest bij Kinrooi

Als u een verjaardagsfeest wilt houden in de mooie omgeving van Kinrooi, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde locatie! Toegespitst op events zoals verjaardagsfeesten presenteert Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw verjaardagsfeest een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een uitmuntende locatie omgeven door groen en natuur bij Kinrooi, een gemotiveerd team dat alles doet om uw verjaardagsfeest op en top toen doen verlopen, enz. In Kinrooi en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een verjaardagsfeest) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een verjaardagsfeest in de buurt van Kinrooi

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Kinrooi en omstreken, met aangrenzend een immens terras met uitkijk op de omliggende natuur, verlenen u de mogelijkheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw verjaardagsfeest. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze uitzicht zijn aspecten voor succesvolle verjaardagsfeesten. Aanvullende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje groen op korte afstand van Kinrooi. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met verjaardagsfeesten in de buurt van Kinrooi en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Stijlvolle zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een verjaardagsfeest in stijl bij Kinrooi

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het slagen van een verjaardagsfeest. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Vermaard in Kinrooi en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomische excellentie een stevig imago hoog te houden. Ofwel, de lekkerste drankjes en hapjes voor de beste verjaardagsfeesten in de buurt van Kinrooi en ver daarbuiten.

De ideale verjaardagsfeest op maat dankzij de sterke communicatie

verjaardagsfeesten in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de details gepland en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de cruciale elementen zijn om te komen tot grandioze en geweldige verjaardagsfeesten. Uw ideeën, believen en budget vormen het uitgangspunt voor iedere formule. Onze locatie bij Kinrooi is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto zeer vlot te bereiken. Voor uw genodigden is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij een verjaardagsfeest. Indien u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een verjaardagsfeest in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij staan u graag te woord.

Hotel Stiemerheide is een bijzondere locatie voor elk event bij Kinrooi! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...