Verjaardagsfeest Limburg

Unieke [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk verjaardagsfeest bij Limburg

Als u een verjaardagsfeest wilt organiseren in de mooie omgeving van Limburg, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Met een expertise in evenementen zoals verjaardagsfeesten biedt Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw verjaardagsfeest een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een mooie plek omgeven door een natuurrijk gebied bij Limburg, een enthousiast team dat alles in de strijd gooit om uw verjaardagsfeest tot in de puntjes uit te werken, enz. In Limburg en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een verjaardagsfeest) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een verjaardagsfeest in de buurt van Limburg

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Limburg en omstreken, met aangrenzend een immens terras met zicht op het omliggende groen, geven u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw verjaardagsfeest. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend panorama zijn elementen voor succesvolle verjaardagsfeesten. Aanvullende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje natuur op korte afstand van Limburg. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met verjaardagsfeesten in de buurt van Limburg en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Elegante zalen en topgastronomie voor een verjaardagsfeest in stijl bij Limburg

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het verwezenlijken van een verjaardagsfeest. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Bekend in Limburg en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomische excellentie ons aanzien hoog te houden. Ofwel, de heerlijkste drankjes en hapjes voor de beste verjaardagsfeesten in de buurt van Limburg en ver daarbuiten.

De ideale verjaardagsfeest op maat dankzij de bedreven communicatie

verjaardagsfeesten in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de kleinste details uitgewerkt en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de fundamentele elementen zijn om te komen tot geslaagde en fantastische verjaardagsfeesten. Uw ideeën, believen en budget vormen het fundament voor elke formule. Onze locatie bij Limburg is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen snel te bereiken. Voor uw gasten is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij een verjaardagsfeest. Indien u nog vragen heeft over het organiseren van een verjaardagsfeest in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een mooie plaats voor elk event in de buurt van Limburg! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...