Verjaardagsfeest Lommel

Prachtige [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk verjaardagsfeest bij Lommel

Als u een verjaardagsfeest wilt houden in de mooie omgeving van Lommel, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals verjaardagsfeesten presenteert Hotel Stiemerheide al wat vereist is om van uw verjaardagsfeest een grandioos succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een schitterende ligging omsingeld door groen en natuur bij Lommel, een gemotiveerd team dat alles voorziet om uw verjaardagsfeest tot in de puntjes uit te werken, enz. In Lommel en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een verjaardagsfeest) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een verjaardagsfeest in de buurt van Lommel

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Lommel en omstreken, met aangrenzend een immens terras met uitkijk op de omliggende natuur, verlenen u de kans uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw verjaardagsfeest. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend uitzicht zijn elementen voor succesvolle verjaardagsfeesten. Aanvullende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje natuur op korte afstand van Lommel. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met verjaardagsfeesten in de buurt van Lommel en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Sierlijke zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een verjaardagsfeest in stijl bij Lommel

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het welslagen van een verjaardagsfeest. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. Voor elke prijscategorie bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Bekend in Lommel en omstreken hebben wij qua culinaire expertise ons aanzien hoog te houden. Kortom, de lekkerste drankjes en hapjes voor de beste verjaardagsfeesten in de buurt van Lommel en ver daarbuiten.

De perfecte verjaardagsfeest op maat dankzij de sterke communicatie

verjaardagsfeesten in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig beraad, tot in de kleinste details uitgedacht en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de cruciale ingrediënten zijn om te komen tot fantastische en geslaagde verjaardagsfeesten. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het beginsel voor elke formule. Onze locatie bij Lommel is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto zeer vlot te bereiken. Voor uw genodigden is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn onontbeerlijk bij een verjaardagsfeest. Indien u nog extra vragen heeft in verband met het organiseren van een verjaardagsfeest in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een prachtige locatie voor elk event in de buurt van Lommel! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...