Verjaardagsfeest Maaseik

Prachtig Verjaardagsfeest bij Maaseik

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch verjaardagsfeest bij Maaseik

Als u een verjaardagsfeest wilt organiseren in de omgeving van Maaseik, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Gespecialiseerd in evenementen als verjaardagsfeesten heeft Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw verjaardagsfeest een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een schitterende plek omgeven door een oase van groen bij Maaseik, een supergemotiveerd team dat alles voorziet om uw verjaardagsfeest tot in de puntjes uit te werken, enz. In Maaseik en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een verjaardagsfeest) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een verjaardagsfeest in de buurt van Maaseik

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Maaseik en omstreken, met aanpalend een groot terras met zicht op het omliggende groen, reiken u de mogelijkheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw verjaardagsfeest. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze uitzicht zijn ingrediënten voor succesvolle verjaardagsfeesten. Extra troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje natuur op korte afstand van Maaseik. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met verjaardagsfeesten in de buurt van Maaseik en een overnachting in ons gezellige hotel.

Sierlijke zalen en topgastronomie voor een verjaardagsfeest in stijl bij Maaseik

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het verwezenlijken van een verjaardagsfeest. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. In elke prijsklasse kuntu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Beroemd in Maaseik en omstreken hebben wij qua gastronomie ons imago hoog te houden. Ofwel, de lekkerste hapjes en drankjes voor de beste verjaardagsfeesten in de buurt van Maaseik en ver daarbuiten.

De ideale verjaardagsfeest op maat dankzij de bedreven communicatie

verjaardagsfeesten in Stiemerheide worden samen met u, na grondig beraad, tot in de details uitgewerkt en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de fundamentele ingrediënten zijn om te komen tot grandioze en geweldige verjaardagsfeesten. Uw ideeën, wensen en budget vormen het uitgangspunt voor elke formule. Onze locatie bij Maaseik is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen zeer vlot bereikbaar. Voor uw genodigden is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een verjaardagsfeest. Indien u nog extra vragen heeft over het organiseren van een verjaardagsfeest in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een unieke plaats voor elk event bij Maaseik! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...