Verjaardagsfeest Maasmechelen

Fantastisch Verjaardagsfeest bij Maasmechelen

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch verjaardagsfeest bij Maasmechelen

Als u een verjaardagsfeest wilt houden in de mooie omgeving van Maasmechelen, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Toegespitst op events zoals verjaardagsfeesten biedt Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw verjaardagsfeest een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een schitterende locatie omsingeld door groen en natuur bij Maasmechelen, een superenthousiast team dat alles in het werk stelt om uw verjaardagsfeest tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Maasmechelen en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een verjaardagsfeest) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een verjaardagsfeest in de buurt van Maasmechelen

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Maasmechelen en omstreken, met aanliggend een groot terras met uitkijk op de omliggende natuur, geven u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw verjaardagsfeest. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze uitzicht zijn onderdelen voor succesvolle verjaardagsfeesten. Aanvullende troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje groen op korte afstand van Maasmechelen. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met verjaardagsfeesten in de buurt van Maasmechelen en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Stijlvolle zalen en een hoogstaande gastronomie voor een verjaardagsfeest in stijl bij Maasmechelen

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het tot stand brengen van een verjaardagsfeest. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Gekend in Maasmechelen en omstreken hebben wij qua culinaire excellentie ons imago hoog te houden. Samengevat, de heerlijkste drankjes en hapjes voor de beste verjaardagsfeesten in de buurt van Maasmechelen en ver daarbuiten.

De perfecte verjaardagsfeest op maat dankzij de duidelijke communicatie

verjaardagsfeesten in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig beraad, tot in de details uitgedacht en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de doorslaggevende ingrediënten zijn om te komen tot geweldige en geslaagde verjaardagsfeesten. Uw ideeën, wensen en budget vormen het fundament voor iedere formule. Onze locatie bij Maasmechelen is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto vlot te bereiken. Voor uw genodigden is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Veiligheid en comfort zijn belangrijk bij een verjaardagsfeest. Als u nog vragen heeft over het organiseren van een verjaardagsfeest in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een mooie plaats voor elk evenement bij Maasmechelen! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...