Verjaardagsfeest Neerpelt

Mooie [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch verjaardagsfeest bij Neerpelt

Als u een verjaardagsfeest wilt geven in de buurt van Neerpelt, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Toegespitst op evenementen zoals verjaardagsfeesten presenteert Hotel Stiemerheide al wat vereist is om van uw verjaardagsfeest een grandioos succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een ideale locatie omringd door een natuurrijke omgeving bij Neerpelt, een supergemotiveerd team dat alles in de strijd gooit om uw verjaardagsfeest tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Neerpelt en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een verjaardagsfeest) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een verjaardagsfeest in de buurt van Neerpelt

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Neerpelt en omstreken, met een groot terras met uitkijk op het omliggende groen, reiken u de mogelijkheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw verjaardagsfeest. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze panorama zijn elementen voor succesvolle verjaardagsfeesten. Bijkomende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Neerpelt. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met verjaardagsfeesten in de buurt van Neerpelt en een overnachting in ons gezellige hotel.

Sierlijke zalen en een hoogstaande keuken voor een verjaardagsfeest in stijl bij Neerpelt

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het slagen van een verjaardagsfeest. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Beroemd in Neerpelt en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomie ons aanzien hoog te houden. Ofwel, de lekkerste hapjes en drankjes voor de beste verjaardagsfeesten in de buurt van Neerpelt en ver daarbuiten.

De perfecte verjaardagsfeest op maat dankzij de bedreven communicatie

verjaardagsfeesten in Stiemerheide worden samen met u, na grondig beraad, tot in de details gepland en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de beslissende elementen zijn om te komen tot geslaagde en fantastische verjaardagsfeesten. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het fundament voor elke formule. Onze locatie bij Neerpelt is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto goed te bereiken. Voor uw gasten is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Veiligheid en comfort zijn onmisbaar bij een verjaardagsfeest. Indien u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een verjaardagsfeest in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een unieke locatie voor elk evenement in de buurt van Neerpelt! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...