Verjaardagsfeest Opglabbeek

Mooi Verjaardagsfeest nabij Opglabbeek

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk verjaardagsfeest bij Opglabbeek

Als u een verjaardagsfeest wilt geven in de omgeving van Opglabbeek, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Gespecialiseerd in evenementen als verjaardagsfeesten biedt Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw verjaardagsfeest een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een mooie locatie omsingeld door groen en natuur bij Opglabbeek, een superenthousiast team dat alles voorziet om uw verjaardagsfeest vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Opglabbeek en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een verjaardagsfeest) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een verjaardagsfeest in de buurt van Opglabbeek

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Opglabbeek en omstreken, met aanliggend een groot terras met uitzicht op de omliggende natuur, geven u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw verjaardagsfeest. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze uitzicht zijn ingrediënten voor succesvolle verjaardagsfeesten. Bijkomende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje groen op korte afstand van Opglabbeek. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met verjaardagsfeesten in de buurt van Opglabbeek en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Sierlijke zalen en een hoogstaande keuken voor een verjaardagsfeest in stijl bij Opglabbeek

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het tot stand brengen van een verjaardagsfeest. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Bekend in Opglabbeek en omstreken hebben wij qua gastronomische excellentie een stevig imago hoog te houden. Ofwel, de heerlijkste hapjes en drankjes voor de beste verjaardagsfeesten in de buurt van Opglabbeek en ver daarbuiten.

De ideale verjaardagsfeest op maat dankzij de sterke communicatie

verjaardagsfeesten in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de details uitgewerkt en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de doorslaggevende ingrediënten zijn om te komen tot geslaagde en fantastische verjaardagsfeesten. Uw ideeën, wensen en budget vormen het fundament voor elke formule. Onze locatie bij Opglabbeek is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto gemakkelijk bereikbaar. Voor uw genodigden is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een verjaardagsfeest. Als u nog extra vragen heeft in verband met het organiseren van een verjaardagsfeest in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een mooie locatie voor elk evenement in de buurt van Opglabbeek! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...