Verjaardagsfeest Peer

Mooi Verjaardagsfeest bij Peer

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk verjaardagsfeest bij Peer

Als u een verjaardagsfeest wilt organiseren in de omgeving van Peer, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals verjaardagsfeesten presenteert Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw verjaardagsfeest een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een prachtige locatie omsingeld door groen en natuur bij Peer, een superenthousiast team dat alles voorziet om uw verjaardagsfeest vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Peer en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een verjaardagsfeest) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een verjaardagsfeest in de buurt van Peer

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Peer en omstreken, met aanpalend een groot terras met panoramazicht op de omliggende natuur, verlenen u de gelegenheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw verjaardagsfeest. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze uitzicht zijn onderdelen voor succesvolle verjaardagsfeesten. Aanvullende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Peer. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met verjaardagsfeesten in de buurt van Peer en een overnachting in ons fraaie hotel.

Elegante zalen en topgastronomie voor een verjaardagsfeest in stijl bij Peer

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het welslagen van een verjaardagsfeest. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. In elke prijsklasse kanu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Gekend in Peer en omstreken hebben wij qua gastronomische excellentie ons aanzien hoog te houden. Ofwel, de heerlijkste spijzen en dranken voor de beste verjaardagsfeesten in de buurt van Peer en ver daarbuiten.

Het volmaakste verjaardagsfeest op maat dankzij de goede communicatie

verjaardagsfeesten in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet overleg, tot in de kleinste details uitgedacht en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de beslissende ingrediënten zijn om te komen tot fantastische en geslaagde verjaardagsfeesten. Uw ideeën, wensen en budget vormen het fundament voor elke formule. Onze locatie bij Peer is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen goed bereikbaar. Voor uw genodigden is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Veiligheid en comfort zijn belangrijk bij een verjaardagsfeest. Wanneer u nog vragen heeft in verband met het organiseren van een verjaardagsfeest in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Met plezier zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Hotel Stiemerheide is een fantastische plaats voor elk event in de buurt van Peer! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...