Verjaardagsfeest Roermond

Fantastische [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk verjaardagsfeest bij Roermond

Als u een verjaardagsfeest wilt plannen in de mooie omgeving van Roermond, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Met een expertise in evenementen zoals verjaardagsfeesten heeft Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw verjaardagsfeest een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een schitterende locatie omringd door een natuurrijke omgeving bij Roermond, een enthousiast team dat alles in de strijd gooit om uw verjaardagsfeest tot in de puntjes uit te werken, enz. In Roermond en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een verjaardagsfeest) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een verjaardagsfeest in de buurt van Roermond

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Roermond en omstreken, met aanliggend een groot terras met zicht op het omliggende groen, geven u de kans uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw verjaardagsfeest. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone panorama zijn ingrediënten voor succesvolle verjaardagsfeesten. Bijkomende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Roermond. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met verjaardagsfeesten in de buurt van Roermond en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Sierlijke zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een verjaardagsfeest in stijl bij Roermond

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het verwezenlijken van een verjaardagsfeest. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. In elke prijsklasse kuntu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Vermaard in Roermond en omstreken hebben wij qua culinaire expertise ons imago hoog te houden. Kortom, de beste hapjes en drankjes voor de beste verjaardagsfeesten in de buurt van Roermond en ver daarbuiten.

De ideale verjaardagsfeest op maat dankzij de bedreven communicatie

verjaardagsfeesten in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de puntjes uitgevoerd en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de fundamentele elementen zijn om te komen tot geweldige en geslaagde verjaardagsfeesten. Uw ideeën, believen en budget vormen het beginsel voor iedere formule. Onze locatie bij Roermond is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto goed bereikbaar. Voor uw genodigden is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Comfort en veiligheid zijn onontbeerlijk bij een verjaardagsfeest. Wanneer u nog extra vragen heeft in verband met het organiseren van een verjaardagsfeest in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij staan u graag te woord.

Hotel Stiemerheide is een mooie locatie voor elk evenement in de buurt van Roermond! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...