Verjaardagsfeest Valkenswaard

Prachtig Verjaardagsfeest bij Valkenswaard

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk verjaardagsfeest bij Valkenswaard

Als u een verjaardagsfeest wilt plannen in de mooie omgeving van Valkenswaard, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestgelegenheid! Met een expertise in evenementen zoals verjaardagsfeesten verleent Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw verjaardagsfeest een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een schitterende locatie omsingeld door groen en natuur bij Valkenswaard, een superenthousiast team dat alles doet om uw verjaardagsfeest op en top toen doen verlopen, enz. In Valkenswaard en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een verjaardagsfeest) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een verjaardagsfeest in de buurt van Valkenswaard

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Valkenswaard en omstreken, met aanliggend een groot terras met uitkijk op het omliggende groen, bieden u de mogelijkheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw verjaardagsfeest. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het mooie panorama zijn onderdelen voor succesvolle verjaardagsfeesten. Extra troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje groen op korte afstand van Valkenswaard. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met verjaardagsfeesten in de buurt van Valkenswaard en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een verjaardagsfeest in stijl bij Valkenswaard

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het tot stand brengen van een verjaardagsfeest. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. Voor iedere prijsklasse bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Beroemd in Valkenswaard en omstreken hebben wij qua gastronomie ons aanzien hoog te houden. Kortom, de beste hapjes en drankjes voor de beste verjaardagsfeesten in de buurt van Valkenswaard en ver daarbuiten.

Het volmaakste verjaardagsfeest op maat dankzij de sterke communicatie

verjaardagsfeesten in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig beraad, tot in de puntjes gepland en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de doorslaggevende ingrediënten zijn om te komen tot geweldige en geslaagde verjaardagsfeesten. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het fundament voor elke formule. Onze locatie bij Valkenswaard is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen goed bereikbaar. Voor uw gasten is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Comfort en veiligheid zijn belangrijk bij een verjaardagsfeest. Indien u nog bijkomende vragen heeft in verband met het organiseren van een verjaardagsfeest in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een prachtige locatie voor elk evenement in de buurt van Valkenswaard! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...