Verjaardagsfeest Zonhoven

Prachtig Verjaardagsfeest nabij Zonhoven

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch verjaardagsfeest bij Zonhoven

Als u een verjaardagsfeest wilt geven in de mooie omgeving van Zonhoven, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Gespecialiseerd in festiviteiten zoals verjaardagsfeesten biedt Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw verjaardagsfeest een fantastisch succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een mooie ligging omgeven door een natuurrijk gebied bij Zonhoven, een gemotiveerd team dat alles uitvoert om uw verjaardagsfeest op en top toen doen verlopen, enz. In Zonhoven en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een verjaardagsfeest) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een verjaardagsfeest in de buurt van Zonhoven

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Zonhoven en omstreken, met aangrenzend een immens terras met zicht op de omliggende natuur, verlenen u de kans uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw verjaardagsfeest. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend panorama zijn onderdelen voor succesvolle verjaardagsfeesten. Extra troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje groen op korte afstand van Zonhoven. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met verjaardagsfeesten in de buurt van Zonhoven en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Elegante zalen en een hoogstaande gastronomie voor een verjaardagsfeest in stijl bij Zonhoven

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het verwezenlijken van een verjaardagsfeest. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Bekend in Zonhoven en omstreken hebben wij qua culinaire expertise ons aanzien hoog te houden. Ofwel, de heerlijkste hapjes en drankjes voor de beste verjaardagsfeesten in de buurt van Zonhoven en ver daarbuiten.

Het volmaakte verjaardagsfeest op maat dankzij de duidelijke communicatie

verjaardagsfeesten in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet beraad, tot in de details uitgedacht en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de cruciale elementen zijn om te komen tot geweldige en geslaagde verjaardagsfeesten. Uw ideeën, wensen en budget vormen het uitgangspunt voor elke formule. Onze locatie bij Zonhoven is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto goed te bereiken. Voor uw gasten is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Veiligheid en comfort zijn onontbeerlijk bij een verjaardagsfeest. Wanneer u nog bijkomende vragen heeft in verband met het organiseren van een verjaardagsfeest in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een mooie plaats voor elk event bij Zonhoven! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...