Vormingsdag Beringen

Unieke [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch vormingsdag bij Beringen

Als u een vormingsdag wilt houden in de buurt van Beringen, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Gespecialiseerd in evenementen als vormingsdagen heeft Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw vormingsdag een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een uitmuntende locatie omsingeld door groen en natuur bij Beringen, een enthousiast team dat alles voorziet om uw vormingsdag op en top toen doen verlopen, enz. In Beringen en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een vormingsdag) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een vormingsdag in de buurt van Beringen

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Beringen en omstreken, met aangrenzend een immens terras met zicht op op de bosrijke omgeving, reiken u de gelegenheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw vormingsdag. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend uitzicht zijn aspecten voor succesvolle vormingsdagen. Aanvullende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Beringen. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met vormingsdagen in de buurt van Beringen en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Elegante zalen en een hoogstaande gastronomie voor een vormingsdag in stijl bij Beringen

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het slagen van een vormingsdag. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Voor elke prijscategorie bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Vermaard in Beringen en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomie ons imago hoog te houden. Samengevat, de beste spijzen en dranken voor de beste vormingsdagen in de buurt van Beringen en ver daarbuiten.

De perfecte vormingsdag op maat dankzij de sterke communicatie

vormingsdagen in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet beraad, tot in de kleinste details gepland en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de beslissende elementen zijn om te komen tot geweldige en geslaagde vormingsdagen. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het beginsel voor iedere formule. Onze locatie bij Beringen is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen vlot bereikbaar. Voor uw genodigden is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij een vormingsdag. Wanneer u nog vragen heeft over het organiseren van een vormingsdag in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een prachtige locatie voor elk evenement in de buurt van Beringen! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...