Vormingsdag Bocholt

Prachtig Vormingsdag nabij Bocholt

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch vormingsdag bij Bocholt

Als u een vormingsdag wilt organiseren in de mooie omgeving van Bocholt, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Toegespitst op evenementen zoals vormingsdagen heeft Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw vormingsdag een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een mooie locatie omringd door een natuurrijke omgeving bij Bocholt, een supergemotiveerd team dat alles in de strijd gooit om uw vormingsdag tot in de puntjes uit te werken, enz. In Bocholt en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een vormingsdag) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde groene setting voor een vormingsdag in de buurt van Bocholt

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Bocholt en omstreken, met aanpalend een groot terras met uitkijk op op de bosrijke omgeving, verlenen u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw vormingsdag. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone uitzicht zijn elementen voor succesvolle vormingsdagen. Bijkomende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje groen op korte afstand van Bocholt. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met vormingsdagen in de buurt van Bocholt en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Stijlvolle zalen en een hoogstaande keuken voor een vormingsdag in stijl bij Bocholt

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het tot stand brengen van een vormingsdag. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Bekend in Bocholt en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire expertise ons aanzien hoog te houden. Kortom, de lekkerste drankjes en hapjes voor de beste vormingsdagen in de buurt van Bocholt en ver daarbuiten.

De ideale vormingsdag op maat dankzij de duidelijke communicatie

vormingsdagen in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de puntjes uitgedacht en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de beslissende elementen zijn om te komen tot geweldige en geslaagde vormingsdagen. Uw ideeën, believen en budget vormen het fundament voor iedere formule. Onze locatie bij Bocholt is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen goed bereikbaar. Voor uw genodigden is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Veiligheid en comfort zijn onontbeerlijk bij een vormingsdag. Wanneer u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een vormingsdag in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij staan u graag te woord.

Hotel Stiemerheide is een bijzondere plaats voor elk event in de buurt van Bocholt! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...