Vormingsdag Bree

Mooi Vormingsdag bij Bree

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk vormingsdag bij Bree

Als u een vormingsdag wilt organiseren in de mooie omgeving van Bree, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Gespecialiseerd in onder meer events zoals vormingsdagen heeft Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw vormingsdag een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een schitterende locatie omgeven door een natuurrijk gebied bij Bree, een gemotiveerd team dat alles uitvoert om uw vormingsdag tot in de puntjes uit te werken, enz. In Bree en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een vormingsdag) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een vormingsdag in de buurt van Bree

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Bree en omstreken, met aangrenzend een groot terras met panoramazicht op de omliggende natuur, reiken u de gelegenheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw vormingsdag. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende uitzicht zijn aspecten voor succesvolle vormingsdagen. Aanvullende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje groen op korte afstand van Bree. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met vormingsdagen in de buurt van Bree en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Elegante zalen en topgastronomie voor een vormingsdag in stijl bij Bree

De gastronomische omkadering is van niet te onderschatten belang voor het tot stand brengen van een vormingsdag. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. Voor iedere prijsklasse bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Vermaard in Bree en omstreken hebben wij qua gastronomie een stevig imago hoog te houden. Ofwel, de lekkerste spijzen en dranken voor de beste vormingsdagen in de buurt van Bree en ver daarbuiten.

Het volmaakste vormingsdag op maat dankzij de goede communicatie

vormingsdagen in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig overleg, tot in de details uitgevoerd en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de beslissende elementen zijn om te komen tot geslaagde en fantastische vormingsdagen. Uw ideeën, believen en budget vormen het fundament voor iedere formule. Onze locatie bij Bree is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen zeer vlot te bereiken. Voor uw genodigden is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij een vormingsdag. Wanneer u nog vragen heeft in verband met het organiseren van een vormingsdag in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om ons te contacteren. Met plezier zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Hotel Stiemerheide is een mooie locatie voor elk evenement in de buurt van Bree! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...