Vormingsdag Eindhoven

Fantastisch Vormingsdag nabij Eindhoven

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk vormingsdag bij Eindhoven

Als u een vormingsdag wilt houden in de mooie omgeving van Eindhoven, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Gespecialiseerd in evenementen als vormingsdagen heeft Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw vormingsdag een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een prachtige plek omringd door een natuurrijke omgeving bij Eindhoven, een superenthousiast team dat alles voorziet om uw vormingsdag tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Eindhoven en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een vormingsdag) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een vormingsdag in de buurt van Eindhoven

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Eindhoven en omstreken, met een groot terras met zicht op de omliggende natuur, bieden u de mogelijkheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw vormingsdag. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze uitzicht zijn aspecten voor succesvolle vormingsdagen. Bijkomende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje groen op korte afstand van Eindhoven. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met vormingsdagen in de buurt van Eindhoven en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een vormingsdag in stijl bij Eindhoven

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het tot stand brengen van een vormingsdag. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Bekend in Eindhoven en omstreken hebben wij qua culinaire excellentie ons aanzien hoog te houden. Samengevat, de heerlijkste hapjes en drankjes voor de beste vormingsdagen in de buurt van Eindhoven en ver daarbuiten.

De perfecte vormingsdag op maat dankzij de duidelijke communicatie

vormingsdagen in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de kleinste details uitgewerkt en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de doorslaggevende ingrediënten zijn om te komen tot grandioze en geweldige vormingsdagen. Uw ideeën, believen en budget vormen de basis voor elke formule. Onze locatie bij Eindhoven is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto snel bereikbaar. Voor uw genodigden is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Comfort en veiligheid zijn onontbeerlijk bij een vormingsdag. Als u nog bijkomende vragen heeft in verband met het organiseren van een vormingsdag in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een mooie locatie voor elk evenement in de buurt van Eindhoven! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...