Vormingsdag Genk

Leuke [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk vormingsdag bij Genk

Als u een vormingsdag wilt geven in de buurt van Genk, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestgelegenheid! Gespecialiseerd in evenementen als vormingsdagen biedt Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw vormingsdag een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een ideale plek omgeven door een oase van groen bij Genk, een gemotiveerd team dat alles in de strijd gooit om uw vormingsdag vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Genk en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een vormingsdag) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een vormingsdag in de buurt van Genk

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Genk en omstreken, met een groot terras met uitkijk op de omliggende natuur, geven u de mogelijkheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw vormingsdag. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het mooie uitzicht zijn aspecten voor succesvolle vormingsdagen. Bijkomende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje natuur op korte afstand van Genk. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met vormingsdagen in de buurt van Genk en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Elegante zalen en een zeer gewaardeerde keuken voor een vormingsdag in stijl bij Genk

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het verwezenlijken van een vormingsdag. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Bekend in Genk en omstreken hebben wij qua culinaire excellentie ons aanzien hoog te houden. Kortom, de heerlijkste hapjes en drankjes voor de beste vormingsdagen in de buurt van Genk en ver daarbuiten.

Het volmaakste vormingsdag op maat dankzij de bedreven communicatie

vormingsdagen in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig overleg, tot in de kleinste details uitgedacht en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de fundamentele elementen zijn om te komen tot geslaagde en fantastische vormingsdagen. Uw ideeën, verlangens en budget vormen de basis voor elke formule. Onze locatie bij Genk is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen eenvoudig te bereiken. Voor uw gasten is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Comfort en veiligheid zijn onontbeerlijk bij een vormingsdag. Indien u nog bijkomende vragen heeft in verband met het organiseren van een vormingsdag in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een fantastische locatie voor elk event in de buurt van Genk! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...