Vormingsdag Hasselt

Fantastische [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch vormingsdag bij Hasselt

Als u een vormingsdag wilt organiseren in de buurt van Hasselt, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Met een expertise in evenementen zoals vormingsdagen heeft Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw vormingsdag een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een schitterende plek omgeven door groen en natuur bij Hasselt, een superenthousiast team dat alles in de strijd gooit om uw vormingsdag tot in de puntjes uit te werken, enz. In Hasselt en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een vormingsdag) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een vormingsdag in de buurt van Hasselt

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Hasselt en omstreken, met aangrenzend een groot terras met zicht op de omliggende natuur, geven u de gelegenheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw vormingsdag. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze panorama zijn onderdelen voor succesvolle vormingsdagen. Extra troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje natuur op korte afstand van Hasselt. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met vormingsdagen in de buurt van Hasselt en een overnachting in ons fraaie hotel.

Sierlijke zalen en een hoogstaande gastronomie voor een vormingsdag in stijl bij Hasselt

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het slagen van een vormingsdag. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. In elke prijsklasse kuntu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Vermaard in Hasselt en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomische excellentie ons imago hoog te houden. Kortom, de lekkerste hapjes en drankjes voor de beste vormingsdagen in de buurt van Hasselt en ver daarbuiten.

De ideale vormingsdag op maat dankzij de bedreven communicatie

vormingsdagen in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig overleg, tot in de details uitgewerkt en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de fundamentele elementen zijn om te komen tot grandioze en geweldige vormingsdagen. Uw ideeën, believen en budget vormen het fundament voor elke formule. Onze locatie bij Hasselt is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto goed te bereiken. Voor uw gasten is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Veiligheid en comfort zijn belangrijk bij een vormingsdag. Indien u nog extra vragen heeft over het organiseren van een vormingsdag in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een fantastische locatie voor elk event in de buurt van Hasselt! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...