Vormingsdag Houthalen-Helchteren

Fantastisch Vormingsdag bij Houthalen-Helchteren

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch vormingsdag bij Houthalen-Helchteren

Als u een vormingsdag wilt geven in de buurt van Houthalen-Helchteren, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestgelegenheid! Met een expertise in evenementen zoals vormingsdagen heeft Hotel Stiemerheide al wat vereist is om van uw vormingsdag een fantastische ervaring te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een prachtige plek omgeven door groen en natuur bij Houthalen-Helchteren, een superenthousiast team dat alles in de strijd gooit om uw vormingsdag vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Houthalen-Helchteren en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een vormingsdag) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een vormingsdag in de buurt van Houthalen-Helchteren

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Houthalen-Helchteren en omstreken, met aangrenzend een groot terras met panoramazicht op op de bosrijke omgeving, geven u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw vormingsdag. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend panorama zijn aspecten voor succesvolle vormingsdagen. Aanvullende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Houthalen-Helchteren. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met vormingsdagen in de buurt van Houthalen-Helchteren en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Stijlvolle zalen en een hoogstaande gastronomie voor een vormingsdag in stijl bij Houthalen-Helchteren

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het slagen van een vormingsdag. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. In elke prijsklasse kanu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Vermaard in Houthalen-Helchteren en omstreken hebben wij qua culinaire excellentie ons imago hoog te houden. Samengevat, de lekkerste spijzen en dranken voor de beste vormingsdagen in de buurt van Houthalen-Helchteren en ver daarbuiten.

De perfecte vormingsdag op maat dankzij de sterke communicatie

vormingsdagen in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig beraad, tot in de kleinste details uitgevoerd en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de beslissende ingrediënten zijn om te komen tot geweldige en geslaagde vormingsdagen. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het fundament voor elke formule. Onze locatie bij Houthalen-Helchteren is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto zeer vlot te bereiken. Voor uw genodigden is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Comfort en veiligheid zijn onmisbaar bij een vormingsdag. Indien u nog vragen heeft over het organiseren van een vormingsdag in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Hotel Stiemerheide is een fantastische locatie voor elk event bij Houthalen-Helchteren! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...