Vormingsdag Kinrooi

Mooi Vormingsdag nabij Kinrooi

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk vormingsdag bij Kinrooi

Als u een vormingsdag wilt organiseren in de buurt van Kinrooi, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Gespecialiseerd in onder meer evenementen zoals vormingsdagen heeft Hotel Stiemerheide al wat vereist is om van uw vormingsdag een fantastische ervaring te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een schitterende plek omsingeld door groen en natuur bij Kinrooi, een gemotiveerd team dat alles in de strijd gooit om uw vormingsdag op en top toen doen verlopen, enz. In Kinrooi en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een vormingsdag) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een vormingsdag in de buurt van Kinrooi

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Kinrooi en omstreken, met aangrenzend een groot terras met uitkijk op op de bosrijke omgeving, bieden u de mogelijkheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw vormingsdag. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het mooie panorama zijn elementen voor succesvolle vormingsdagen. Extra troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje groen op korte afstand van Kinrooi. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt ideaal te combineren met vormingsdagen in de buurt van Kinrooi en een overnachting in ons smaakvolle hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en topgastronomie voor een vormingsdag in stijl bij Kinrooi

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het welslagen van een vormingsdag. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. In elke prijsklasse kanu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Beroemd in Kinrooi en omstreken hebben wij qua culinaire excellentie een stevig imago hoog te houden. Samengevat, de beste hapjes en drankjes voor de beste vormingsdagen in de buurt van Kinrooi en ver daarbuiten.

Het volmaakste vormingsdag op maat dankzij de sterke communicatie

vormingsdagen in Stiemerheide worden samen met u, na grondig beraad, tot in de puntjes gepland en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de beslissende ingrediënten zijn om te komen tot geweldige en geslaagde vormingsdagen. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het beginsel voor elke formule. Onze locatie bij Kinrooi is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto zeer vlot bereikbaar. Voor uw genodigden is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Veiligheid en comfort zijn onmisbaar bij een vormingsdag. Indien u nog bijkomende vragen heeft in verband met het organiseren van een vormingsdag in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een prachtige plaats voor elk event in de buurt van Kinrooi! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...