Vormingsdag Limburg

Prachtig Vormingsdag bij Limburg

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk vormingsdag bij Limburg

Als u een vormingsdag wilt houden in de mooie omgeving van Limburg, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestgelegenheid! Gespecialiseerd in onder andere evenementen zoals vormingsdagen heeft Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw vormingsdag een fantastisch succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een mooie ligging omgeven door een natuurrijk gebied bij Limburg, een supergemotiveerd team dat alles voorziet om uw vormingsdag tot in de puntjes uit te werken, enz. In Limburg en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een vormingsdag) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een vormingsdag in de buurt van Limburg

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, befaamd in Limburg en omstreken, met aangrenzend een groot terras met uitkijk op de omliggende natuur, verlenen u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw vormingsdag. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het mooie panorama zijn onderdelen voor succesvolle vormingsdagen. Bijkomende troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje vrije natuur op korte afstand van Limburg. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met vormingsdagen in de buurt van Limburg en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Stijlvolle zalen en een hoogstaande keuken voor een vormingsdag in stijl bij Limburg

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het slagen van een vormingsdag. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is groots, inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Vermaard in Limburg en omstreken hebben wij qua gastronomie ons aanzien hoog te houden. Samengevat, de lekkerste hapjes en drankjes voor de beste vormingsdagen in de buurt van Limburg en ver daarbuiten.

Het volmaakste vormingsdag op maat dankzij de duidelijke communicatie

vormingsdagen in Stiemerheide worden samen met u, na grondig beraad, tot in de kleinste details uitgewerkt en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de doorslaggevende ingrediënten zijn om te komen tot geslaagde en fantastische vormingsdagen. Uw ideeën, believen en budget vormen het beginsel voor iedere formule. Onze locatie bij Limburg is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de auto vlot te bereiken. Voor uw gasten is er een grote, met camera’s bewaakte gratis parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Veiligheid en comfort zijn onmisbaar bij een vormingsdag. Als u nog bijkomende vragen heeft in verband met het organiseren van een vormingsdag in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om informatie in te winnen. Met plezier zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Hotel Stiemerheide is een bijzondere locatie voor elk event in de buurt van Limburg! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...