Vormingsdag Lommel

Leuke [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch vormingsdag bij Lommel

Als u een vormingsdag wilt plannen in de omgeving van Lommel, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Gespecialiseerd in evenementen als vormingsdagen presenteert Hotel Stiemerheide al wat onontbeerlijk is om van uw vormingsdag een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een uitmuntende locatie omgeven door een natuurrijk gebied bij Lommel, een supergemotiveerd team dat alles in het werk stelt om uw vormingsdag tot in de perfectie te doen verlopen, enz. In Lommel en omstreken beschikken wij over enige prestige als het aankomt op het inrichten van een voortreffelijk en geslaagd event (zoals een vormingsdag) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een vormingsdag in de buurt van Lommel

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Lommel en omstreken, met een groot terras met panoramazicht op de omliggende natuur, bieden u de kans uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw vormingsdag. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het uitmuntende uitzicht zijn onderdelen voor succesvolle vormingsdagen. Extra troef van dit gezellig hotel in Engelse cottage stijl is de uitstekende ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje natuur op korte afstand van Lommel. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt perfect te combineren met vormingsdagen in de buurt van Lommel en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Elegante zalen en topgastronomie voor een vormingsdag in stijl bij Lommel

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het verwezenlijken van een vormingsdag. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules doornemen. Wij bieden voor iedere prijsklasse enkel en alleen het allerbeste aan. Beroemd in Lommel en ver daarbuiten hebben wij qua culinaire excellentie ons imago hoog te houden. Kortom, de heerlijkste spijzen en dranken voor de beste vormingsdagen in de buurt van Lommel en ver daarbuiten.

De perfecte vormingsdag op maat dankzij de sterke communicatie

vormingsdagen in Stiemerheide worden samen met u, na grondig overleg, tot in de details uitgewerkt en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de doorslaggevende elementen zijn om te komen tot grandioze en geweldige vormingsdagen. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het uitgangspunt voor iedere formule. Onze locatie bij Lommel is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen eenvoudig bereikbaar. Voor uw genodigden is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Veiligheid en comfort zijn belangrijk bij een vormingsdag. Als u nog bijkomende vragen heeft over het organiseren van een vormingsdag in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om informatie in te winnen. Met plezier zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Hotel Stiemerheide is een prachtige plaats voor elk evenement in de buurt van Lommel! Verken onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...