Vormingsdag Maaseik

Unieke [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch vormingsdag bij Maaseik

Als u een vormingsdag wilt houden in de buurt van Maaseik, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestgelegenheid! Gespecialiseerd in evenementen als vormingsdagen presenteert Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw vormingsdag een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische omkadering met allure, een prachtige plek omringd door een natuurrijke omgeving bij Maaseik, een enthousiast team dat alles doet om uw vormingsdag vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Maaseik en omstreken beschikken wij over een goede naam als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een vormingsdag) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een vormingsdag in de buurt van Maaseik

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Maaseik en omstreken, met een groot terras met zicht op het omliggende groen, geven u de mogelijkheid uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw vormingsdag. De speciale lichtinvallen door de grote ramen en het buitengewone panorama zijn elementen voor succesvolle vormingsdagen. Bijkomende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje natuur op korte afstand van Maaseik. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met vormingsdagen in de buurt van Maaseik en een overnachting in ons fraaie hotel.

Sierlijke zalen en topgastronomie voor een vormingsdag in stijl bij Maaseik

De culinaire omkadering is erg belangrijk voor het welslagen van een vormingsdag. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Beroemd in Maaseik en omstreken hebben wij qua culinaire excellentie ons imago hoog te houden. Ofwel, de lekkerste spijzen en dranken voor de beste vormingsdagen in de buurt van Maaseik en ver daarbuiten.

Het volmaakte vormingsdag op maat dankzij de bedreven communicatie

vormingsdagen in Stiemerheide worden samen met u, na grondig beraad, tot in de puntjes uitgewerkt en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de cruciale elementen zijn om te komen tot geslaagde en fantastische vormingsdagen. Uw ideeën, believen en budget vormen het uitgangspunt voor elke formule. Onze locatie bij Maaseik is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen eenvoudig te bereiken. Voor uw gasten is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele complex. Comfort en veiligheid zijn onontbeerlijk bij een vormingsdag. Indien u nog vragen heeft in verband met het organiseren van een vormingsdag in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om ons te contacteren. Wij staan u graag te woord.

Hotel Stiemerheide is een mooie locatie voor elk event bij Maaseik! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...