Vormingsdag Maasmechelen

Uniek Vormingsdag bij Maasmechelen

Hotel Stiemerheide – Voor een fantastisch vormingsdag bij Maasmechelen

Als u een vormingsdag wilt geven in de omgeving van Maasmechelen, dan is Hotel Stiemerheide een gedroomde feestlocatie! Gespecialiseerd in evenementen als vormingsdagen biedt Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw vormingsdag een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een mooie locatie omsingeld door groen en natuur bij Maasmechelen, een gemotiveerd team dat alles in het werk stelt om uw vormingsdag op en top toen doen verlopen, enz. In Maasmechelen en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgevoerd en op en top geslaagd evenement (zoals een vormingsdag) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een vormingsdag in de buurt van Maasmechelen

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, gekend in Maasmechelen en omstreken, met aanliggend een groot terras met zicht op op de bosrijke omgeving, geven u de kans uw gasten in alle hartelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw vormingsdag. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het mooie panorama zijn aspecten voor succesvolle vormingsdagen. Aanvullende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje vrije natuur op korte afstand van Maasmechelen. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt uitstekend te combineren met vormingsdagen in de buurt van Maasmechelen en een overnachting in ons fraaie hotel.

Elegante zalen en een hoogstaande keuken voor een vormingsdag in stijl bij Maasmechelen

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het slagen van een vormingsdag. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is hoogstaand, creatief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de veelzijdige formules bespreken. Voor iedere prijsklasse bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Gekend in Maasmechelen en omstreken hebben wij qua culinaire excellentie ons imago hoog te houden. Ofwel, de lekkerste spijzen en dranken voor de beste vormingsdagen in de buurt van Maasmechelen en ver daarbuiten.

De ideale vormingsdag op maat dankzij de goede communicatie

vormingsdagen in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig beraad, tot in de details gepland en verzorgd. Wij, bij Hotel Stiemerheide, weten als geen ander wat de beslissende elementen zijn om te komen tot geslaagde en fantastische vormingsdagen. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het uitgangspunt voor elke formule. Onze locatie bij Maasmechelen is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen goed te bereiken. Voor uw genodigden is er een grote, gratis en met camera’s bewaakte parking met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele gebouw. Veiligheid en comfort zijn onmisbaar bij een vormingsdag. Wanneer u nog bijkomende vragen heeft in verband met het organiseren van een vormingsdag in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Met plezier zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Hotel Stiemerheide is een mooie plaats voor elk evenement in de buurt van Maasmechelen! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...