Vormingsdag Neerpelt

Unieke [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk vormingsdag bij Neerpelt

Als u een vormingsdag wilt houden in de mooie omgeving van Neerpelt, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Gespecialiseerd in onder meer evenementen zoals vormingsdagen presenteert Hotel Stiemerheide al wat noodzakelijk is om van uw vormingsdag een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een mooie locatie omgeven door een oase van groen bij Neerpelt, een enthousiast team dat alles doet om uw vormingsdag vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Neerpelt en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een vormingsdag) met alles erop en eraan. Een toplocatie in het mooiste hotel van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een ideale locatie voor een vormingsdag in de buurt van Neerpelt

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Neerpelt en omstreken, met aangrenzend een immens terras met zicht op de omliggende natuur, geven u de mogelijkheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw vormingsdag. De bijzondere lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend uitzicht zijn ingrediënten voor succesvolle vormingsdagen. Extra troef van dit aangename hotel in Engelse cottage stijl is de geweldige ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het allermooiste stukje groen op korte afstand van Neerpelt. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met vormingsdagen in de buurt van Neerpelt en een overnachting in ons geraffineerde hotel.

Stijlvolle zalen en een hoogstaande keuken voor een vormingsdag in stijl bij Neerpelt

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het tot stand brengen van een vormingsdag. Het gastronomische aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. Voor iedere prijsklasse bieden wij enkel en alleen het allerbeste. Bekend in Neerpelt en ver daarbuiten hebben wij qua gastronomische excellentie ons imago hoog te houden. Kortom, de beste spijzen en dranken voor de beste vormingsdagen in de buurt van Neerpelt en ver daarbuiten.

De ideale vormingsdag op maat dankzij de goede communicatie

vormingsdagen in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig overleg, tot in de puntjes gepland en verzorgd. Het team van Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de beslissende elementen zijn om te komen tot geslaagde en fantastische vormingsdagen. Uw ideeën, verlangens en budget vormen het uitgangspunt voor iedere formule. Onze locatie bij Neerpelt is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de wagen goed bereikbaar. Voor uw gasten is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Veiligheid en comfort zijn belangrijk bij een vormingsdag. Wanneer u nog vragen heeft over het organiseren van een vormingsdag in Stiemerheide, wacht dan zeker niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Hotel Stiemerheide is een mooie locatie voor elk evenement in de buurt van Neerpelt! Ontdek er meer over op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...