Vormingsdag Opglabbeek

Prachtige [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk vormingsdag bij Opglabbeek

Als u een vormingsdag wilt geven in de buurt van Opglabbeek, dan is Hotel Stiemerheide een ideale feestplek! Toegespitst op events zoals vormingsdagen biedt Hotel Stiemerheide al wat nodig is om van uw vormingsdag een grandioos succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een schitterende plek omgeven door een oase van groen bij Opglabbeek, een enthousiast team dat alles voorziet om uw vormingsdag vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Opglabbeek en omstreken beschikken wij over enige bekendheid als het aankomt op het inrichten van een tot in de puntjes uitgewerkt en op en top geslaagd evenement (zoals een vormingsdag) met alles erop en eraan. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde plek voor een vormingsdag in de buurt van Opglabbeek

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Opglabbeek en omstreken, met aangrenzend een groot terras met uitkijk op de omliggende natuur, verlenen u de gelegenheid uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw vormingsdag. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het indrukwekkend panorama zijn onderdelen voor succesvolle vormingsdagen. Aanvullende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de fenomenale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het mooiste stukje groen op korte afstand van Opglabbeek. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met vormingsdagen in de buurt van Opglabbeek en een overnachting in ons fraaie hotel.

Smaakvol ingerichte zalen en topgastronomie voor een vormingsdag in stijl bij Opglabbeek

Een goede keuken is niet te onderschatten als het aankomt op het verwezenlijken van een vormingsdag. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is inventief en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons de uitgebreide formules bespreken. In elke prijsklasse kanu bij ons terecht voor de allerbeste formule. Gekend in Opglabbeek en omstreken hebben wij qua gastronomie ons imago hoog te houden. Ofwel, de heerlijkste drankjes en hapjes voor de beste vormingsdagen in de buurt van Opglabbeek en ver daarbuiten.

Het beste vormingsdag op maat dankzij de bedreven communicatie

vormingsdagen in Stiemerheide worden samen met u, na nauwgezet overleg, tot in de details uitgedacht en verzorgd. Als geen ander weten wij bij Hotel Stiemerheide wat de cruciale elementen zijn om te komen tot fantastische en geslaagde vormingsdagen. Uw ideeën, wensen en budget vormen de basis voor iedere formule. Onze locatie bij Opglabbeek is zowel met het openbaar vervoer (tram, trein of bus) als met de auto gemakkelijk te bereiken. Voor uw genodigden is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Veiligheid en comfort zijn onontbeerlijk bij een vormingsdag. Als u nog vragen heeft in verband met het organiseren van een vormingsdag in Stiemerheide, treuzel dan zeker niet om contact op te nemen. Met plezier zullen wij al uw vragen beantwoorden.

Hotel Stiemerheide is een bijzondere plaats voor elk event bij Opglabbeek! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...