Vormingsdag Peer

Mooie [Varm]

Hotel Stiemerheide – Voor een voortreffelijk vormingsdag bij Peer

Als u een vormingsdag wilt plannen in de buurt van Peer, dan is Hotel Stiemerheide een ideale locatie! Toegespitst op evenementen zoals vormingsdagen biedt Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw vormingsdag een fantastisch succes te maken: goed uitgeruste, stijlvolle zalen, een gastronomische omkadering van hoog niveau, een mooie locatie omgeven door een oase van groen bij Peer, een superenthousiast team dat alles in de strijd gooit om uw vormingsdag vlekkeloos te doen verlopen, enz. In Peer en omstreken beschikken wij over een goede reputatie als het aankomt op het inrichten van een perfect afgewerkt en op en top geslaagd event (zoals een vormingsdag) dat in alles werd voorzien. Een toplocatie in één van de mooiste hotels van Limburg!

Contacteer ons


Lees meer

Een gedroomde locatie voor een vormingsdag in de buurt van Peer

De “Engelse Hof” en de “Wintertuin”, beroemd in Peer en omstreken, met aangrenzend een immens terras met panoramazicht op het omliggende groen, reiken u de kans uw gasten in alle vriendelijkheid en originaliteit te ontvangen op uw vormingsdag. De mooie lichtinvallen door de grote ramen en het fabuleuze uitzicht zijn onderdelen voor succesvolle vormingsdagen. Bijkomende troef van dit sfeervolle hotel in Engelse cottage stijl is de ideale ligging vlakbij Nationaal Park Hoge Kempen, het gewaardeerd stukje groen op korte afstand van Peer. Een bezoekje (natuuruitstappen, fietstochtjes,…) valt geheel te combineren met vormingsdagen in de buurt van Peer en een overnachting in ons stijlvolle hotel.

Sierlijke zalen en een hoogstaande keuken voor een vormingsdag in stijl bij Peer

De gastronomische omkadering is erg belangrijk bij het verwezenlijken van een vormingsdag. Het culinaire aanbod van Hotel Stiemerheide is creatief, hoogstaand en van grote professionaliteit. U kunt samen met ons het ruime assortiment doornemen. Iedereen kan bij ons terecht voor een aangepaste formule. Vermaard in Peer en omstreken hebben wij qua gastronomie ons aanzien hoog te houden. Samengevat, de heerlijkste hapjes en drankjes voor de beste vormingsdagen in de buurt van Peer en ver daarbuiten.

Het volmaakte vormingsdag op maat dankzij de duidelijke communicatie

vormingsdagen in Stiemerheide worden samen met u, in nauwkeurig beraad, tot in de kleinste details uitgewerkt en verzorgd. Hotel Stiemerheide weet als geen ander wat de beslissende ingrediënten zijn om te komen tot geweldige en geslaagde vormingsdagen. Uw ideeën, verlangens en budget vormen de basis voor iedere formule. Onze locatie bij Peer is zowel met het openbaar vervoer (trein, tram of bus) als met de wagen zeer vlot bereikbaar. Voor uw gasten is er gratis, een grote, met camera bewaakte parkeerplaats met elektrische laadpaal en gratis wifi doorheen het hele hotel. Veiligheid en comfort zijn onontbeerlijk bij een vormingsdag. Als u nog vragen heeft over het organiseren van een vormingsdag in Stiemerheide, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

Hotel Stiemerheide is een fantastische plaats voor elk event bij Peer! Kijk op onze site.

Houd mij op de hoogte over

Specials, aanbiedingen, ...